Έλεγχος Πρόσβασης - Ωρομέτρηση

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για τον έλεγχο της πρόσβασης σε οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο, εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο καθώς και συστήματα ωρομέτρησης για οποιουδήποτε μεγέθους επιχείρηση. Κάθε μελέτη και σχεδίαση ξεκινά με τον προσεκτικό προσδιορισμό των επιπέδων ασφάλειας για κάθε χώρο που θα ελέγχεται ώστε να καθοριστούν οι διαδικασίες και ο εξοπλισμός που θα επιτρέπουν ή θα απαγορεύουν την πρόσβαση.

Μεγάλη σημασία δίνουμε πάντα και στη σωστή και επαρκή καταγραφή της δραστηριότητας του συστήματος αλλά και στην ευκολία χρήσης του.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Αυτόνομοι Ελεγκτές

Για τον έλεγχο ενός σημείου πρόσβασης ή για απλή ωρομέτρηση χρησιμοποιούμε αυτόνομους ελεγκτές οι οποίοι απλοποιούν πολύ την χρήση και μειώνουν πάρα πολύ το κόστος χωρίς να μειώνουν την ασφάλεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλά για το άνοιγμα της εξώπορτας σε μια οικία έως και για τον πλήρη έλεγχο με καταγραφή βιομετρικών στοιχείων.

Ολοκληρωμένα Συστήματα

Για τον έλεγχο πολλών σημείων με κοινή διαχείριση χρησιμοποιούμε ολοκληρωμένα συστήματα τα οποία μπορούν να ελέγξουν κάθε είδους σημείου πρόσβασης με οποιοδήποτε επίπεδο ασφάλειας (ακόμα και ανελκυστήρα). Όλα μας τα συστήματα είναι τεχνολογίας Bus και χρησιμοποιούν ένα καλώδιο (δυο ή τεσσάρων αγωγών ανάλογα με το μοντέλο) για τη σύνδεση όλων των εξαρτημάτων του. Μπορούν να ελέγξουν απεριόριστο αριθμό σημείων με απεριόριστους χρήστες. Με δυνατότητες πλήρους παραμετροποίησης και αυτοματισμών τα συστήματα αυτά είναι κατάλληλα για τον έλεγχο της πρόσβασης σε οποιοδήποτε χώρο.

Συνεργαζόμενα Συστήματα

Για πλήρη έλεγχο, ασφάλεια και επιτηρήση του χώρου σας η εταιρεία μας διαθέτει συστήματα που μπορούν να συνεργαστούν με συστήματα συναγερμού και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης. Η συνεργασία των συστημάτων αυξάνει κατά πολύ την ασφάλεια και εξασφαλίζει ταυτόχρονα την ευκολότερη διαχείριση και λειτουργία καθώς και την απαλοιφή των ψευδών συναγερμών.

Η εταιρεία μας μπορεί επίσης να αναλάβει τη συντήρηση και την επέκταση οποιουδήποτε συστήματος ελέγχου πρόσβασης που ήδη υπάρχει στο χώρο σας.

  • AR-881EF 
    Ελεγκτής αποτυπώματος και κάρτας της εταιρείας Soyal
  • HTA-860 
    Ωρομετρητής κωδικού και κάρτας της εταιρείας Hundure
  • CA-A480-A 
    Κάρτα ελέγχου ανελκυστήρα της εταιρείας CDVI