Συστήματα Συναγερμού

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρης γκάμα προϊόντων για την προστασία οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Κάθε μελέτη και σχεδίαση ξεκινά με τη δημιουργία περιμέτρου καλυμμένης απόλυτα από αισθητήρες που θα διασφαλίσουν την άμεση ανίχνευση και σήμανση συναγερμού σε περίπτωση προσπάθειας διάρρηξης.

Δεύτερο επίπεδο ανίχνευσης σχεδιάζεται για το εσωτερικό του φυλασσόμενου χώρου για την περίπτωση που η περιμετρική κάλυψη αποτύχει ή θελήσετε εσκεμμένα να την απενεργοποιήσετε.

Μεγάλη σημασία δίνουμε πάντα και στη σωστή και προστατευμένη σήμανση συναγερμού αλλά και στην άμεση επικοινωνία του συστήματος με το κέντρο λήψης σημάτων ή άμεσα με τον ιδιοκτήτη. Όλα τα συστήματα που προτείνει η εταιρεία μας έχουν δυνατότητα επικοινωνίας είτε μέσω τηλεφωνικής γραμμής, είτε μέσω κινητής τηλεφωνίας, είτε μέσω διαδικτύου.

Πέρα των υψηλών προδιαγραφών περιφεριακών η εταιρεία μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα κεντρικών πινάκων η οποία αποτελείται ουσιαστικά από όλα τα μοντέλα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Αναλογικά Συστήματα

Τα πλέον χρησιμοποιούμενα συστήματα για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση γνωστά για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και τη σχετικά χαμηλή τιμή. Τα μοντέλα ξεκινάνε από 4 ζώνες για την κάλυψη πολύ μικρών χώρων και φτάνουν έως και τις 128 ζώνες για την κάλυψη κτιρίων. Διατίθενται μοντέλα με ενσωματωμένο καρταναγνώστη για εύκολο οπλισμό και αφοπλισμό με τη χρήση κάρτας αντί κωδικού, με δυνατότητες αυτοματισμών όπως άνοιγμα και κλείσιμο φώτων και συσκευών, αλλά και με εξελιγμένες επιλογές αναφοράς μηνυμάτων SMS ή e-mail. Η γκάμα τον αισθητήρων και των συσκευών σήμανσης συναγερμού είναι τεράστια. Από απλές μαγνητικές επαφές και ανιχνευτές υπέρυθρης έως εξωτερικούς μικροκυματικούς ανιχνευτές μεγάλης εμβέλειας και ανιχνευτές οπτικής ίνας και από απλές εσωτερικές σειρήνες έως εξειδικευμένες σειρήνες συχνοτήτων που προκαλούν έλλειψη ισορροπίας και δυσφορία στον εισβολέα.

Διεύθυνσιοδοτούμενα Συστήματα

Όταν απαιτείται ένας πίνακας απεριόριστων ζωνών ή για εγκαταστάσεις που απαιτούν ύψιστη ασφάλεια τα διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα είναι η λύση. Διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά των αναλογικών συστημάτων με επιπλέον την ψηφιακή επικοινωνία των εξαρτημάτων και τον απεριόριστο αριθμό ζωνών, χρηστών και υποσυστημάτων. Η διασύνδεση όλων των εξαρτημάτων πραγματοποιείται από μόλις ένα καλώδιο (δυο ή τεσσάρων αγωγών ανάλογα με το μοντέλο). Με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και αυτοματισμών τα συστήματα αυτά είναι κατάλληλα και για εφαρμογές έξυπνου σπιτιού (smart home).

Ασύρματα Συστήματα

Όταν η καλωδίωση του συστήματος είναι αδύνατη η εταιρεία μας προτείνει χρήση ασύρματων συστημάτων υψηλής ασφάλειας. Όλα τα συστήματα που χρησιμοποιούμε διαθέτουν εξελιγμένη κωδικοποίηση και έλεγχο παρεμβολών. Παρέχουν μακροχρόνια λειτουργία χωρίς να απαιτείται συντήρηση (σε σχέση με τα υπόλοιπα ασύρματα συστήματα) καθώς και άμεση ενημέρωση για κάθε πρόβλημα (πτώση μπαταριών αισθητήρων, ανίχνευση παρεμβολών).

  • CP111 
    Πληκτρολόγιο με καρταναγνώστη της εταιρείας Digiflex
  • HE-400 
    Μικροκυματικός ανιχνευτής μεγάλης εμβέλειας της εταιρείας Hesa
  • Security Sounder 
    Σειρήνα ειδικών συχνοτήτων της εταιρείας Protect