Ηχητικά

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για την ηχητική κάλυψη οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Κάθε μελέτη και σχεδίαση ξεκινά με τον προσεκτικό προσδιορισμό των αναγκών που έχετε ώστε να καθοριστεί ο εξοπλισμός και καλωδίωση που χρειάζεστε.

Μεγάλη σημασία δίνουμε πάντα στην πλήρη κάλυψη όλων των σημείων με υψηλής ποιότητας και σωστής έντασης ήχο αλλά και στον εύκολο χειρισμό του συστήματος ανεξάρτητα από το μέγεθός του και τις δυνατότητες παραμετροποίησης του.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Συστήματα αναπαραγωγής μουσικής (DJ)

Ανάγκη για αναπαραγωγή μουσικής στη σωστή ένταση και ποιότητα υπάρχει παντού. Από το μικρό εστιατόριο μέχρι το μεγάλο club και από το μικρό ιατρείο μέχρι το μεγάλο εμπορικό κέντρο. Η εταιρεία μας με τη σωστή μελέτη και σχεδίαση μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Συστήματα κάλυψης ζωντανών εμφανίσεων (PA)

Εάν στο χώρο σας πραγματοποιούνται και ζωντανές εμφανίσεις η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει πλήρη μικροφωνική και ηχητική εγκατάσταση που θα καλύπτει πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη ζωντανής εμφάνισης.

Συστήματα ηχογραφήσεων (Studio)

Είτε για προσωπική χρήση σε home studio, είτε για επαγγελματικές παραγωγές η εταιρεία μας μπορεί να σας σχεδιάσει τα πλέον ολοκληρωμένα συστήματα ηχογράφησης και επεξεργασίας ήχου.
 

Συμβατικό και δικτυακό ραδιόφωνο

Με την πολυετή εμπειρία μας και στην κάλυψη των ηχητικών αναγκών ραδιοφωνικών σταθμών η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη ηχοληψίας και εκπομπής είτε για συμβατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς είτε για δικτυακούς.

  • CMX-3000 
    Διπλό CD Player της εταιρείας Pioneer
  • Typhoon 3200 
    Αναλογικό Mixer της εταιρείας Alto
  • KSM-44SL 
    Πυκνωτικό μικρόφωνο της εταιρείας Shure