Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για την επιτήρηση, καταγραφή και μεταφορά εικόνας από οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο, εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Κάθε μελέτη και σχεδίαση ξεκινά με την ενημέρωση μας από εσάς ώστε να μας διευκρινιστεί τι ακριβώς θέλετε να επιτηρήσετε και με πόση λεπτομέρεια. Αυτό θα μας βοηθήσει να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας χωρίς να ξεφύγει σε κόστος.

Μεγάλη σημασία δίνουμε πάντα και στη σωστή και επαρκή καταγραφή, μιας και η έλλειψη αυτής μπορεί να καταστήσει το σύστημα άχρηστο σε περίπτωση κάποιου συμβάντος.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Αναλογικά Συστήματα

Τα πλέον χρησιμοποιούμενα συστήματα για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση γνωστά για την καλή ποιότητα εικόνας και τη σχετικά χαμηλή τιμή. Τα μοντέλα των καταγραφικών ξεκινάνε από 1 κάμερα για την κάλυψη πολύ μικρών χώρων και φτάνουν έως και τις 32 κάμερες για την κάλυψη κτιρίων. Διατίθενται μοντέλα με ενσωματωμένη κάρτα δικτύου για μεταφορά εικόνας σε υπολογιστή ή κινητό. Η γκάμα μας σε κάμερες είναι τεράστια. Από απλές ασπρόμαυρες και έγχρωμες κάμερες έως PTZ κάμερες υψηλής ανάλυσης και κάμερες με ορατότητα στο απόλυτο σκοτάδι.

Δικτυακά Συστήματα (IP)

Τα πλέον εξελιγμένα συστήματα με δικτυακή επικοινωνία των εξαρτημάτων. Δεν έχουν κανένα περιορισμό σε κανάλια, χρήστες και χρόνο καταγραφής. Η διασύνδεση των εξαρτημάτων πραγματοποιείται μέσω δομημένης καλωδίωσης ή μέσω οποιουδήποτε δικτύου δεδομένων. Με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και με ανάλυση εικόνας που ξεπερνά πλέον τα 8megapixel (4 φορές μεγαλύτερη από την HD). Τα συστήματα αυτά είναι κατάλληλα για πλήρη επιτήρηση πολύ μεγάλων χώρων με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια εικόνας.

Ψηφιακά Συστήματα (SDI)

Όταν απαιτείται υψηλή ανάλυση αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης δικτυακού εξοπλισμού τα ψηφιακά συστήματα είναι η λύση. Διαθέτουν ανάλυση ανάλογη των δικτυακών χρησιμοποιώντας όμως την ομοαξονική καλωδίωση των αναλογικών συστημάτων. Τα συστήματα αυτά είναι κατάλληλα για γρήγορη και πλήρη αναβάθμιση παλαιών κλειστών κυκλωμάτων χαμηλής ανάλυσης.

Ειδικά Συστήματα

Η εταιρεία μας διαθέτει συστήματα τα οποία μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη επιτήρησης όπως συστήματα καταμέτρησης ατόμων για στατιστική αλλά και ασφάλεια, συστήματα καταγραφής πινακίδων για χώρους στάθμευσης και χώρους διέλευσης αυτοκινήτων αλλά και θερμικά συστήματα για την κάλυψη εξωτερικών χώρων πολύ μεγάλων διαστάσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η εταιρεία μας μπορεί επίσης να αναλάβει τη συντήρηση ή και την επέκταση οποιουδήποτε κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που ήδη υπάρχει στο χώρο σας.

  • CubisNX-AIS 
    Υβριδικό καταγραφικό (Analog-IP-SDI)
  • WV-CW380 
    Αναλογική κάμερα υψηλής ανάλυσης της εταιρείας Panasonic
  • CS-3100 
    Χειριστήριο για PTZ κάμερες της εταιρείας CNB