Συνεδριακά

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για την ηχητική κάλυψη οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Κάθε μελέτη και σχεδίαση ξεκινά με τον προσεκτικό προσδιορισμό των αναγκών που έχετε ώστε να καθοριστεί ο εξοπλισμός και καλωδίωση που χρειάζεστε.

Μεγάλη σημασία δίνουμε πάντα στην πλήρη κάλυψη όλων των σημείων με υψηλής ποιότητας και σωστής έντασης ήχο αλλά και στον εύκολο χειρισμό του συστήματος ανεξάρτητα από το μέγεθός του και τις δυνατότητες παραμετροποίησης του.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Συστήματα συνδιάλεξης

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη κάλυψη είτε πρόκειται για απλό σύστημα συνδιάλεξης σε μικρούς χώρους συνελεύσεων, είτε για ολοκληρωμένες λύσεις μεγάλων συνεδριακών κέντρων που συμπεριλαμβάνουν πολυκάναλες συνομιλίες, μεταφραστικά και μονάδες ψηφοφορίας με απεριόριστες ζώνες ανεξαρτήτου μεγέθους και συμμετεχόντων.

Συστήματα αναγγελίας

Για γραφεία, πολυκαταστήματα, σταθμούς μέσων μεταφοράς αλλά και για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή η εταιρεία μας παρέχει λύσεις αναγγελίας αλλά και μουσικής για αναμονή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου και για οποιονδήποτε αριθμό ζωνών απατούνται.

  • LBB 3222/04 
    Κονσόλα μεταφραστή της εταιρείας Bosch
  • RX B2300 
    Κεντρική μονάδα ψηφοφορίας της εταιρείας FBT
  • C2040 
    Ηχοστήλη συνεδρίων της εταιρείας Optimus