Διασφάλισης και Κρυπτογράφησης Δεδομένων

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών ασφάλειας, παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες ασφάλειας δεδομένων. Όλες οι υπηρεσίες υποστηρίζεται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς και υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς και από θεσπισμένες διαδικασίες και εργαλεία.

Παρέχουμε ειδικευμένες και προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες λύσεις σε θέματα:

Διασφάλισης δεδομένων

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διασφάλιση των δεδομένων σας είτε τοπικά είτε με απομακρυσμένη αποθήκευση ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί πως δεν θα έχετε ποτέ πλέων απόλυα δεδομένων ανεξάρτητα από τον χειρισμό των υπαλλήλων σας ή κάποια βλάβη που θα εμφανιστεί σε κάποιο υπολογιστή σας.

Κρυπτογράφησης δεδομένων

Εάν τα δεδομένα σας είναι υψηλής σημασίας για εσάς και θέλετε να προστατευτείτε από υποκλοπές η εταιρεία μας θα σας παρέχει τη λύση. Είτε πρόκειται για δεδομένα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο σας είτε για δεδομένα που θέλετε να στείλετε σε συνεργάτες σας. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί κώδικα που είναι μοναδικός για κάθε πελάτη της, με αποτέλεσμα η υποκλοπή να είναι ουσιαστικά αδύνατη. Ταυτόχρονα με την πλήρη καταγραφή κίνησης και χρήστη που προσφέρουμε έχετε πλήρη εικόνα για την χρήση των δεδομένων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε επιπλέον πληροφορία και για να επιλέξουμε την υπηρεσία που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.