Θυροτηλεοράσεις

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Αναλογικά Συστήματα

Όταν θέλουμε να διατηρήσουμε πολύ χαμηλό το κόστος τα αναλογικά θυροτηλέφωνα είναι η λύση. Απαιτούν πολλά καλώδια για την σύνδεση τους και σε περίπτωση που θέλουμε και εικόνα απαιτεί και ομοαξονική καλωδίωση. Η καλωδίωση αυτή περιορίζει τον αριθμό των μονάδων που μπορούν να τοποθετηθούν στο σύστημα.

Ψηφιακά Συστήματα

Τα πλέον χρησιμοποιούμενα και αξιόπιστα. Η ολοκληρωμένη λύση για κάθε εφαρμογή χωρίς περιορισμούς σε εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες. Συνήθως συνδέονται με 4 καλώδια και δεν απαιτούν ομοαξονική καλωδίωση. Διατίθενται και μοντέλα με ενσωματωμένο έλεγχο πρόσβασης (καρταναγνώστη, πληκτρολόγιο, έλεγχος αποτυπώματος κτλ) ώστε να έχετε πρόσβαση στο χώρο σας χωρίς τη χρήση κλειδιού.

Δικτυακά Συστήματα

Η τελευταία τεχνολογία που μπορεί να συνδυαστεί και με VoIP τηλεφωνία. Ο εξοπλισμός κάνει χρήση δομημένης καλωδίωσης και διαθέτει πολύ μεγάλη παραμετροποίηση. Κατάλληλα για πραγματικά μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα που θέλουν πλήρη έλεγχο όλων των ενοίκων σε όλες τις εισόδους.

Συνδυασμός με τηλεφωνικό κέντρο

Σε όλα μας τα τηλεφωνικά κέντρα μπορούν να συνδεθούν θυροτηλέφωνα ώστε να μπορείτε να απαντάτε αλλά και να ανοίγετε πόρτες μέσω οποιασδήποτε τηλεφωνικής συσκευής. Η εταιρεία μας διαθέτει θυροτηλέφωνα και από εταιρείες τηλεφωνικών κέντρων αλλά και από μεγάλες εταιρείες θυροτηλεφώνων τα οποία συνδυάζουμε με τα τηλεφωνικά κέντρα ώστε να έχετε πολλές επιλογές σε σχέδια και σε ποιότητα.

  • Tclass 
    Εξωτερική μονάδα θυροτηλεόρασης της εταιρείας Bitron
  • GT1CL 
    Εσωτερική μονάδα θυροτηλεόρασης της εταιρείας AiPhone
  • Synthesi 
    Μονάδα θυροτηλεφώνου της εταιρείας Urmet