Συστήματα Πυρανίχνευσης

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Συμβατικά Συστήματα

Τα πλέον χρησιμοποιούμενα συστήματα για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση γνωστά για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και τη σχετικά χαμηλή τιμή. Τα μοντέλα ξεκινάνε από 2 ζώνες για την κάλυψη πολύ μικρών χώρων και φτάνουν έως και τις 72 ζώνες για την κάλυψη κτιρίων. Διατίθενται μοντέλα με ενσωματωμένο κωδικοποιητή για αποστολή σημάτων σε κέντρο λήψης. Η γκάμα τον αισθητήρων και των συσκευών σήμανσης συναγερμού είναι τεράστια. Από απλούς ανιχνευτές ορατού καπνού έως ανιχνευτές ειδικών αερίων και δέσμες ανίχνευσης μεγάλης εμβέλειας και από απλές εσωτερικές σειρήνες έως εξειδικευμένες σειρήνες διακοπτόμενων ήχων για την ένδειξη του χώρου που ανιχνεύτηκε. Όλα μας τα συστήματα είναι κατάλληλα για σύνδεση με σύστημα κατάσβεσης.

Διεύθυνσιοδοτούμενα Συστήματα

Όταν απαιτείται ένας πίνακας απεριόριστων ζωνών ή για εγκαταστάσεις που απαιτούν ύψιστη ασφάλεια τα διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα είναι η λύση. Διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά των συμβατικών συστημάτων με επιπλέον την ψηφιακή επικοινωνία των εξαρτημάτων και τον απεριόριστο αριθμό ζωνών, χρηστών και υποσυστημάτων. Η διασύνδεση όλων των εξαρτημάτων πραγματοποιείται από μόλις ένα καλώδιο (δυο ή τεσσάρων αγωγών ανάλογα με το μοντέλο). Με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και αυτοματισμών τα συστήματα αυτά είναι κατάλληλα και για πλήρη διαχείριση συστημάτων κατάσβεσης.

Η εταιρεία μας μπορεί επίσης να αναλάβει την συντήρηση ή και την επέκταση οποιουδήποτε συστήματος πυρανίχνευσης που ήδη υπάρχει στο χώρο σας.

  • Syncro 
    Διευθυνσιοδοτούμενος πίνακας πυρανίχνευσης της εταιρείας Kentec
  • HS900 
    Σειρήνα εσωτερικού χώρου της εταιρείας Bentel
  • IFD-E 
    Βιομηχανικός ανιχνευτής φλόγας της εταιρείας Hochiki