Δίκτυα

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για την κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών δικτύωσης υπολογιστών οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης. Κάθε μελέτη και σχεδίαση ξεκινά με τον προσεκτικό προσδιορισμό των αναγκών που έχετε ώστε να καθοριστεί ο εξοπλισμός και η ζεύξη που χρειάζεστε.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Εξοπλισμό δικτύων

Από απλά data switch και patch panel έως servers και εξοπλισμό ειδικών εφαρμογών.

Δομημένη καλωδίωση

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει τη μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση οποιασδήποτε δομημένης καλωδίωσης σε οποιοδήποτε μέγεθος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη δικτύωσης και αν έχετε.

  • Τερματισμός δομημένης καλωδίωσης από τεχνικό της εταιρείας μας