Τηλεφωνικά

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας για υψηλών προδιαγραφών ολοκληρωμένες λύσεις η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα που προτείνει. Παρόλο που αυτό είναι χρονοβόρο και δαπανηρό για εμάς καταφέρνουμε πάντα να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και της σωστής λειτουργίας κάθε σύστημα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και βάσει του συγκεκριμένου χώρου που θα τοποθετηθεί. Η σωστή μελέτη και σχεδίαση ενός συστήματος εξασφαλίζει πάντα και τη σωστή κάλυψη του χώρου και τη μείωση του κόστους λόγω του ότι τοποθετούνται τελικώς μόνο εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και όχι επιπρόσθετα εξαρτήματα που υπάρχουν συνήθως στα πακέτα προσφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη μελέτη του χώρου σας ώστε να καθορίσουμε και να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για την κάλυψη οποιωνδήποτε τηλεφωνικών αναγκών οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης. Κάθε μελέτη και σχεδίαση ξεκινά με τον προσεκτικό προσδιορισμό των αναγκών που έχετε ώστε να καθοριστεί ο εξοπλισμός και οι τηλεφωνικές γραμμές που χρειάζεστε.

Μεγάλη σημασία δίνουμε πάντα και στην ευκολία χρήσης του συστήματος αλλά και στη σωστή και επαρκή καταγραφή της δραστηριότητας του όταν αυτό απαιτείται.

Η εταιρεία μας για την κάλυψη κάθε ανάγκης διαθέτει:

Αναλογικά Τηλεφωνικά Κέντρα

Τα πλέον οικονομικά κέντρα που υποστηρίζουν αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές (PSTN). Διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, όπως προαπάντηση, DISA, προώθηση κτλ. Διατίθενται σε μοντέλα έως και τεσσάρων εξωτερικών γραμμών και 16 εσωτερικών και είναι κατάλληλα για κάλυψη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Ψηφιακά Τηλεφωνικά Κέντρα

Για την κάλυψη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων η εταιρεία μας διαθέτει κέντρα που υποστηρίζουν ψηφιακές τηλεφωνικές γραμμές (ISDN). Διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά με επιπλέων την υποστήριξη MSN αριθμών και όλων των υπόλοιπων δυνατοτήτων που παρέχουν οι ISDN γραμμές. Διατίθενται σε μοντέλα που ξεκινάνε από 2 ISDN και 8 εσωτερικών έως 8 ISDN και 32 εσωτερικών γραμμών. Είναι κατάλληλα για κάλυψη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να αξιοποιήσουν τις ISDN γραμμές.

Δικτυακά Τηλεφωνικά Κέντρα

Για την κάλυψη μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και την αξιοποίηση της VoIP τεχνολογίας η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα κέντρων που υποστηρίζουν δικτυακές τηλεφωνικές γραμμές και όλες τις δυνατότητες που παρέχουν αυτές. Διατίθενται σε μοντέλα απεριορίστων εξωτερικών και εσωτερικών γραμμών.

Υβριδικά Τηλεφωνικά Κέντρα

Για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης μικρής η μεγάλης επιχείρησης η εταιρεία μας διαθέτει υβριδικά τηλεφωνικά κέντρα που υποστηρίζουν και τις τρεις παραπάνω τεχνολογίες (PSTN, ISDN και VoIP). Με τον απεριόριστο αριθμό εξωτερικών και εσωτερικών γραμμών που μπορούν να διαχειριστούν και με τις απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και αυτοματισμών που διαθέτουν τα κέντρα αυτά είναι η λύση σε κάθε ανάγκη.

Θυροτηλέφωνα

Σε όλα μας τα τηλεφωνικά κέντρα μπορούν να συνδεθούν θυροτηλέφωνα ώστε να μπορείτε να απαντάτε αλλά και να ανοίγετε πόρτες μέσω οποιασδήποτε τηλεφωνικής συσκευής. Η εταιρεία μας διαθέτει θυροτηλέφωνα και από εταιρείες τηλεφωνικών κέντρων αλλά και από μεγάλες εταιρείες θυροτηλεφώνων τα οποία συνδυάζουμε με τα τηλεφωνικά κέντρα ώστε να έχετε πολλές επιλογές σε σχέδια και σε ποιότητα.

Η εταιρεία μας μπορεί επίσης να αναλάβει τη συντήρηση ή και την επέκταση οποιουδήποτε τηλεφωνικού κέντρου που ήδη υπάρχει στο χώρο σας.

  • SL1000 
    Υβριδικό Τηλεφωνικό Κέντρο της εταιρείας NEC
  • KX-T7636 
    Ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή της εταιρείας Panasonic
  • Synthesi 
    Μονάδα θυροτηλεφώνου της εταιρείας Urmet