Λήψη Σημάτων Συναγερμού - Λήψη Εικόνας

Στην εταιρεία μας εμπιστευόμαστε τις εξωτερικές συνεργασίες που αποδεικνύονται υγιείς και επιπλέον θέλουμε να διατηρήσουμε το καθαρά τεχνικό προφίλ μας αξιοποιώντας κάθε μας επενδυτικό κεφάλαιο σε αυτό. Για τους παραπάνω λόγους και επιδιώκοντας πάντα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε προσιτό κόστος συνεργαζόμαστε για τη λήψη σημάτων συναγερμού και για τη λήψη εικόνας με την εταιρεία Spartan Security.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και μέχρι σήμερα έχει αποδεχτεί η πλέον εποικοδομητική εξωτερική συνεργασία της εταιρείας μας. Η Spartan Security έχει αποδείξει στον χώρο μας πως είναι ένα από τα πλέον αξιόπιστα κέντρα λήψης στην χώρα μας και όχι μόνο.

Η συνεργασία μας αυτή επιτρέπει στην εταιρεία μας να σας παρέχει:

Υπηρεσίες 24ωρου κεντρικού σταθμού

Λήψη και επεξεργασία σημάτων συναγερμού και άμεση ανταπόκριση ανά περίπτωση. Η λήψη μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφωνικής γραμμής, internet και κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία αυτή είναι απαραίτητη εάν επιθυμείτε άμεση κινητοποίηση σε περίπτωση συναγερμού. Ταυτόχρονα προσφέρει και ένα μεγάλο αριθμό επιπρόσθετων πλεονεκτημάτων, με την άμεση επίβλεψη της κατάστασης του συστήματος και άμεση κινητοποίηση σε περίπτωση προβλήματος όπως διακοπή ρεύματος, πτώση μπαταρίας, βλάβη συστήματος, προσπάθεια δολιοφθοράς, αλλά και άμεση επίβλεψη χρήσης με υπηρεσία ελέγχου ωραρίου, ενημέρωση για ξεχασμένο απενεργοποιημένο σύστημα και πολλές ακόμα δυνατότητες επίβλεψης που μπορούν να παραμετροποιηθούν στις δικές σας ανάγκες.

Υπηρεσία 24ωρου κέντρου λήψης εικόνας

Η υπηρεσία αυτή αξιοποιεί πλήρως τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης και λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα ασφαλείας. Σε περίπτωση συναγερμού η εικόνα μεταφέρεται και καταγράφεται στο κέντρο. Η υπηρεσία αυτή έχει δυο πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα, δίνει στο κέντρο λήψης τη δυνατότητα να έχει πλήρη εικόνα του λόγου που δόθηκε ο συναγερμός, ώστε να δράσει με καλύτερα αποτελέσματα και επιτρέπει την καταγραφή του συμβάντος σε απομακρυσμένο χώρο, ώστε να υπάρχει η καταγραφή ακόμα και εάν τοπικά το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης υποστεί δολιοφθορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε επιπλέον πληροφορία ή για να προσαρμόσουμε κάποια υπηρεσία στις δικές σας ανάγκες.