Ποιοι Είμαστε

Ιστορικό

Το 2008 μία ομάδα μηχανικών ηλεκτρονικών, ειδικευμένων στα συστήματα ασφαλείας με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία, αποφάσισαν να ιδρύσουν μια εταιρεία που θα κάλυπτε ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην αγορά. Το κενό αυτό ήταν η έλλειψη εταιρειών που μπορούν και καλύψουν απόλυτα την οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών τους με επιστημονική προσέγγιση και ολοκληρωμένη τεχνική γνώση. Έτσι ιδρύθηκε η hitechalarm.

Επένδυση στη γνώση

Από την ίδρυση της η εταιρεία μας είχε ως κύρια αρχή να διοχετεύει το μεγαλύτερο μέρος των επενδυτικών της κεφαλαίων στην τεχνογνωσία. Όλο το προσωπικό της εταιρείας εκπαιδεύεται κατάλληλα έτσι ώστε να έχει εμπεριστατωμένη γνώση του κλάδου στον οποίο απασχολείται. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι μας οι πελάτες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι αλλά και που πολλές εταιρείες του χώρου ζητούν την συνεργασία μας για την εκπόνηση μελετών και έργων σε απαιτητικούς πελάτες τους και για την επίλυση δύσκολων τεχνικών προβλημάτων.

Απόλυτες λύσεις χωρίς περιορισμούς

Η εταιρεία μας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους προμηθευτές, ούτε ακολουθεί έτοιμες προμελετημένες λύσεις . Κάθε έργο σχεδιάζεται και πραγματοποιείται έπειτα από εκτενή έρευνα και μελέτη. Σε αντίθεση με τα δεδομένα τις αγοράς, συνεργαζόμαστε με όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες για να αποφύγουμε τους περιορισμούς. Ακολουθώντας αυτές τις αρχές η εταιρεία μας καταφέρνει πάντα να προτείνει στους πελάτες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους και ταυτόχρονα έχουν την πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.